Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    “Православних” противників щеплень у Рівному поводили палатами, де лежать хворі на COVID-19

    Наприкінці минулого тижня близько двох десятків “православних” пікетували владу Рівного через вакцинацію. Головний лікар Центральної міської лікарні Рівного Євген Кучерук розповів, що відбулося після цього мітингу.

    “Я агресивно налаштований проти людей, які не вакцинуються. Вони вводять в оману тих людей, які хочуть вакцинуватися. У нас була ціла течія противників вакцинації, яка розповідала байки, що вакцина має якусь магічну дію. Прийшла до нашої лікарні ціла команда таких людей. Ми їх одягнули у захисні костюми та провели по палатах, де хворі лежать. Думаю, після такої екскурсії вони змінили думку”, – заявив Євген Кучерук, повідомляє “Рівне вечірнє”.

    За словами головного лікаря, не існує ніяких ліків від коронавірусу, а єдиний захист – це вакцинація.

    “Вакцинація – це єдиний порятунок від смерті. Якщо щеплений хворіє, то перебіг хвороби набагато легший. У лікарів зараз немає ніякого препарату, щоб це можна було вилікувати. Рівняни мають зрозуміти, що коронавірус не грип. Якщо у людини висока температура і проблеми з диханням, то одразу потрібно звертатися до лікаря”, – наголосив Кучерук.

    Найсвіжіше

    Популярне