Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Реальний рейтинг Кремля і РПЦ: Митрополит Іларіон (Алфєєв) заявив про провал кампанії з вакцинації у Росії

    Очільник відділу зовнішніх церковних зв’язків Московського патріархату митрополит Іларіон (Алфєєв) вважає, що в Російській Федерації кампанія з пропаганди вакцинації завершилась тотальним фіаско.

    На думку архієрея Російської православної церкви, яку він озвучив в етері телеканалу “Россия 24”, церковна та світська влада так і не змогли переконати росіян у необхідності зробити щеплення від COVID-19.

    “До цього часу лише третина росіян зробили щеплення від ковіду, що говорить про провал пропаганди вакцинації”, – цитує “АБНnews” слова Іларіона (Алфєєва).

    Парадокс ситуації полягає в тому, що один з найвпливовіших архієреїв РПЦ, можливо несвідомо, описав реальний рейтинг чинної російської влади та відсоток довіри до Моспатріархату.

    Виявляється, що сукупна кількість людей, які реально дослухаються і виконують настанови духовенства та рекомендації влади, становить третину від всього населення РФ. А якщо відняти від цієї цифри всіх, хто був змушений зробити вакцинацію з огляду на займану посаду або сферу зайнятості, то реальні рейтинги Кремля і РПЦ виглядатимуть ще більш жалюгідними.

    Найсвіжіше

    Популярне