П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У РПЦ заявили, що російські футболісти погано грають, бо багато матюкаються

    У Російські Православній Церкві почали давати оцінки футболістам і з’ясували чому збірна РФ погано грає. Справа, як виявляється, не у поганій фізичній підготовці, а в тому, що футболісти матюкаються. Крім того, у РПЦ впевнені що футболісти погано вмотивовані.

    «Футболісти мають бути мотивовані не божевільними доларами і не матом на стадіоні, як ми можемо бачити по губах тренерів», – заявив голова патріаршої комісії РПЦ митрополит Митрофан під час молебню за участі параолімпійців, передає Главком.

    Служитель РПЦ звинуватив футболістів РФ у тому, що ті «гуляють на свої мільйони».

    «Набагато складніше прийти до Бога веселим і здоровим – нашим футболістам, наприклад», – розкрив причини відсутності перемог на міжнародній арені Митрофан. Тому у спортсменів немає результатів. «Величезна країна, а футболу немає», – підкреслив він.

    Зазначається, що останній успіх збірної Росії датований 1988 роком. Тоді Олімпійська збірна, очолювана українським тренером Анатолієм Бишовцем, і в якій провідну роль грали Олексій Михайличенко, Ігор Добровольський та ще п’ять українців, здобула золоті нагороди Олімпіади.

    Наразі збірну Росії очолює колишній естонець Валерій Карпін, а допомагає йому вихованець донецького «Шахтаря» Віктор Онопко.

    Найсвіжіше

    Популярне