Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    ПЦУ запрошує дітей на навчання життю у недільні школи: Біблія відповідає на всі питання

    Православна Церква України запрошує дітей, на абсолютно добровільні та за покликом серця – недільні школи.

    Навчання проходить в колі дружньої та чуйної духовної родини. У таких школах вивчають саме життя, його наповненість, сенс, допомагають розібратися з його писаними та неписаними законами, з дією добра і зла, з їхніми причинами і наслідками, – йдеться у дописі ПЦУ у Фейсбуці.

    «На заняттях недільної школи кожен знайде для себе щось цікаве – і малеча, і школярі, і студенти, і навіть дорослі. Адже запитань із віком не меншає, і вони вже набагато глибші, різнобічні, дискусійні, і дуже часто, аби віднайти істину, ухвалити правильне рішення, лише розумних доводів недостатньо – потрібно “підключати” серце, душу», – зазначили в ПЦУ.

    Заняття у недільних школах проходять раз на тиждень у вихідний день, долучитися до них можна в будь-який час упродовж року. Ніяких поганих оцінок, покарань чи примус. Недільна школа – це незамінне доповнення до звичайної загальноосвітньої школи чи вишу. Адже до суми знань потрібно додати і душу, виховання, лагідність.

    Недільна школа торкається вашої душі або душі вашої дитини, дає їй «огранку», необхідну поживу, навертає до справжнього покликання – бути Людиною, створеною за образом Божим, – підсумували в Православній Церкві України.

    Найсвіжіше

    Популярне