П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    «Живі люди, не уявляю такого в РПЦ»: У соцмережах коментують селфі з патріархом Варфоломієм

    У мережі обговорюють селфі із Вселенським патріархом Варфоломієм і священниками Православної Церкви України.

    «Мені просто подобається, як отці та владики ПЦУ та ВП запілили селфача», – написав у Фейсбуці громадсько-політичний діяч Віктор Трегубов.

    «В ПЦУ був норм двіж з Варфоломієм)))). Уявити такі людяні душевні селфачі від РПЦвУ тупо неможливо. Бо то ж і не церква», — коментує у твіттері громадський активіст, працівник Українського інституту національної пам’яті Роман Кулик.

    У коментарях люди писали, що на фото живі люди. Інші писали, що не уявляють такого селфі в Російській Церкві. «Реально круті, я була поруч, це правда», – написала пані Людмила. «Живі люди, а не пихаті попи», – коментує пані Зося. «Люди. Земні. Живі. Без удаваної важливості і чванства. Класснючі, короче», – пише пані Тетяна.

    Пан Олег написав, що «одразу видно цивілізованих людей, які відрізняються від московського кодла церковного осередку ФСБ». «Ця Церква буде жити! Вона жива», – підкреслив Іван Косенко.

    Світлину також прокоментував відомий священник ПЦУ Іван Сидор: «Патріарх Варфоломій харизматичний. Дуже харизматичний. Під час свого візиту до України він відкрився для нас ще більше. До нього тягне. З ним хочеться бути. І свідчу це щиро. Та самі бачите на фото».

    Знімок з екрану
    Знімок з екрану

    Найсвіжіше

    Популярне