Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Ченці РПЦвУ виклали текст про ікону “Успіння Пресвятої Богородиці” з елементами окультизму

    “Перехід (успіння) Божої Матері зі світу живих на небеса. Цей епізод чітко описаний в Біблії, де розповідається, що вона довгий час зверталася до Господа з молитвами, просячи забрати її на небо. Одного разу до неї прийшов Гавриїл і повідомив, що незабаром вона знайде спокій”, – таким несподіваним чином подається Успіння Пресвятої Богородиці на офіційній сторінйф Свято-Успенської Почаївської лаври РПЦвУ.

    Апокрифічний текст був розміщений на сторінці ще три роки тому, однак блогери звернули на нього увагу зараз, напередодні чергового Успенського посту. Текст є поясненням до ікони Успіння, передає РІСУ з посиланням на Credo.Press.

    У пості також рекомендується щодня молитися перед образом Успіння – “щоб отримати впевненість у своїх силах” і “викорінити страх перед фізичною смертю” (“пам’ять про смерть” традиційно вважається важливою християнської чеснотою). “Ікона “Успіння Пресвятої Богородиці” може використовуватися для сповіді”, – наголошується в тексті.

    Завершується пост відкрито окультними вченнями: “Православні образи є найпотужнішою захистом, які допомагають вберегти будинок і всіх мешканців від різних проблем. Ікона “Успіння Пресвятої Богородиці” оточить всі позитивною енергетикою і буде відштовхувати негатив у будь-якому його прояві”.

    Найсвіжіше

    Популярне