Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    У Китаї пасторів зобов’язали включати в проповідь промову Сі Цзіньпіна

    Китайським пасторам наказали включити до своїх проповідей фрагменти промови голови Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіна, яку він виголосив 1 липня з нагоди 100-річчя Комуністичної партії.

    Про це повідомляє «Релігійна правда» з посиланням на Christian Headlines.

    На національній конференції «Вивчення та реалізація духу виступу Генерального секретаря Сі Цзіньпіна від 1 липня» представникам християнських громад зачитали зразок проповіді, який вони мають взяти за основу.

    Інструкція включає дев’ять обов’язкових пунктів, які повинні звучати в проповідях і в групах з вивчення Біблії. Серед них – заклики довіряти Компартії і підтримувати її лідерів, регулярна похвала голові КНР Сі Цзіньпіну, просування ідеї, що «тільки соціалізм може врятувати Китай» тощо.

    Крім того, пастори повинні наставити свої громади, щоб «дякували Богові за те, що Він помістив нас в цю велику епоху» і «продовжувати вивчати дух промови Генерального секретаря Сі».

    Відповідно до дев’ятьох пунктів пасторам також вказали, що християни повинні регулярно повторювати гасла: «Хай живе велика, славна і правильна Комуністична партія Китаю!» і «Хай живе великий, славний і героїчний китайський народ!».

    Найсвіжіше

    Популярне