Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Проросійські «інсайдери» сурмлять про «релігійне протистояння» в Україні

    Сьогодні раптом понеслась чергова хвиля «інсайдів» на тему майбутнього візиту патріарха Варфоломія на святкування Дня Незалежності. «Інсайдери» запаковують свої вигадки по-різному, але скрізь вставляють ключову фразу – «релігійне протистояння». Спровокувати яке вони власне і хочуть, пише блогер Олексій Копитько.

    Огляд в костюмах запланований на 27 липня, коли в Києві відбудеться хресна хода. 28 липня буде ще низка заходів в Лаврі. Організатори дійства поставили сумарну планку учасників – 500 тисяч (у Києві вони стільки не зберуть, будуть звітувати перед замовниками масовками і приписками в регіонах). Цікаво буде подивитися, як вони логістично відіграють, передає «Інформаційний спротив».

    Що характерно – в медіа та спілкуванні з міжнародниками вони випромінюють миролюбність і конструктив. Але при цьому проводять мобтренування в регіонах. Під камери виставляють жваву і благовидну молодь, але на задньому плані суворі дядьки.

    Взагалі, оскільки вони будуть звозити людей автобусами в складний епідеміологічний період, до участі в хресній ході треба було б допускати тільки після вакцинації. Справа ця богоугодна, вожді РПЦ насильно вакцинують священників і ченців, а також агітують паству робити цю процедуру. РПЦвУ повинна діяти у відповідності з генеральною лінією партії.

    Найсвіжіше

    Популярне