Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Солісти ансамблю Міноборони покинули пісенне шоу через Меладзе, який не знає чий Крим

    Солісти Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України Олексій Шпортько та його дружина Анастасія Шпортько вирішили покинути телешоу «Співають всі», яке виходить на ТРК «Україна». Таке рішення подружжя ухвалило через участь в українському телепроєкті російського співака Валерія Меладзе.

    Про свій з дружиною вихід з шоу Олексій Шпортько повідомив у Facebook.

    За словами соліста ансамблю Міноборони, Меладзе «не знає відповіді на питання “Чий Крим?”».

    «Після появи в проєкті на телеканалі “Україна” “Співають всі” пана Меладзе, який не знає відповіді на питання “Чий Крим”, ми відмовляємось від участі у цьому шоу! Ми вважаємо недопустимим і аморальним запрошувати в Україну запроданців і шанувальників кривавого російського рубля. Боляче, що під час війни із РФ таких осіб взагалі впускають в Україну», — написав соліст ансамблю Міноборони.

    Олексій також зазначив, що у двох зйомках програми, в яких вони разом із дружиною взяли участь, Меладзе не було в ролі гостя. Але після його появи вони не хочуть «бути причетними до цього московитського «дійства».

    «Ви можете сказати що ми залишились без піару і без ефірів на рейтинговому каналі? Так, але ми залишились із чистим сумлінням, а це набагато дорожче всіляких там ефірів», — підсумував військовий.

    Найсвіжіше

    Популярне