Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Єпископ ПЦУ відвідав медичні заклади Хмельницького і нагородив лікарів

    Єпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільський Павло спільно з головою Хмельницької облдержадміністрації Сергієм Гамалієм та директором Хмельницького обласного департаменту охорони здоров’я Олександром Завроцьким відвідав Хмельницьку обласну лікарню та Хмельницький протипухлинний центр.

    Про це повідомляє офіційна пресслужба ПЦУ.

    У вітальному слові єрарх ПЦУ підкреслив високе значення благородної професії медика, яка тісно пов’язана з такими християнськими чеснотами як милосердя і самопожертва. У руках лікарів – збереження здоров’я і життя хворих, котрі сподіваються на їхні вміння і професіоналізм. Єпископ Павло побажав, щоби на руках медиків завжди перебувала рука Божа, і їхня праця і надалі приносила людям полегшення, зцілення і розраду.

    Також з благословення митрополита Київського і всієї України Епіфанія керуючий Хмельницькою єпархією відзначив найкращих медичних працівників високими церковними відзнаками.

    Владику супроводжував канцлер Хмельницької єпархії, настоятель храму на честь святого великомученика і цілителя Пантелеймона протоієрей Леонід Дяченко.

    Фото: ПЦУ
    Фото: ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне