П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Православна Церква України опублікувала молитву про Милість Божу для дітей

    У Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії, митрополит Епіфаній, предстоятель Православної Церкви України звернувся із проханням помолитись про милість Господню для дітей. Відповідна молитва опублікована на сторінці митрополита Епіфанія у Фейсбуці.

    «Діти – це дар Божий. Вони – теперішнє і майбутнє українського народу, вони ті, хто переповідатиме сучасну історію і творитиме її далі. Діти повинні жити в любові й мирі. Вони не повинні страждати. У дітей має бути щасливе дитинство! І ми, дорослі, повинні для цього робити все від нас залежне», – сказав митрополит Епіфаній.

    За його словами, щодня у храмах Православної Церкви України лунають молитви за перемогу та встановлення справедливого миру. «Повсякчас ми також просимо в Господа берегти наших захисників. А сьогодні наші молитви ми підносимо й за всіх невинних дітей – жертв військової агресії. Нехай Всемилостивий Господь їх оберігає, сповнює їхні серця надією й любов‘ю, утверджує в них віру в перемогу й мирне, спокійне життя», – зауважив митрополит Епіфаній.

    Фото: Митрополит Епіфаній

    Нагадаємо ПЦУ звернула увагу на страждання дітей від війни.

    Найсвіжіше

    Популярне