Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Не було води: У Києві на території храму РПЦвУ в пожежі згоріли люди

    Досить серйозна пожежа із загиблими сталася вночі 4 травня на території храму преподобного Серафіма Саровсього в Голосіївському районі Києва.

    Загасити пожежу більш-менш швидко рятувальники не змогли, оскільки єдиний гідрант не видавав потрібного для боротьби з вогнем тиску. Тому бійцям ДСНС довелося прокладати рукави майже на кілометр в бік водоймища, передає “24 Київ”.

    Інформація про загоряння надійшла до оперативного центру ДСНС о 2:29. Заявники повідомили про вогонь у двоповерховому житловому будинку. Рятувальники, які прибули на місце події, з’ясували, що вогонь охопив дах будинку та квартири як на першому, так і на другому поверхах. Оскільки перекриття та перегородки між кімнатами в будівлі були дерев’яними, пожежа розповсюджувалася вкрай швидко, а водопостачання на території не було фактично ніякого.

    Під час гасіння у кімнаті на другому поверсі, де, ймовірно, виникла пожежа, вогнеборці знайшли тіла чоловіка та жінки. Вони вже не дихали. Загальна площа пожежі становила 150 квадратних метрів. О 4:53 вогонь локалізували, а ще за півтори години – повністю загасили. Причини пожежі встановлюватимуть слідчі.

    Найсвіжіше

    Популярне