Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    “Побєдобєсіє” дало збій: Депутат від ОПЗЖ привітав житомирян з “9 травня” білбордами з есесівцями

    Депутат Житомирської обласної ради, представник партії кума Владіміра Путіна Віктора Медведчука організував розміщення у Житомирі вітальних білбордів з нагоди російського пропагандистського свята “9 травня”, на яких зображені солдати Третього Рейху, а під ними напис “Дякуємо за перемогу”.

    Про курйозну ситуацію інформує “Українська правда”, посилаючись на видання “20 хвилин. Житомир”.

    У повідомленні йдеться, що на рекламних щитах поруч з вояками СС зображений депутат Житомирської облради від ОПЗЖ Костянтин Черпіцький і логотип названої партії. У такий спосіб політик вирішив привітати ветеранів Другої світової війни та жителів міста зі святом перемоги.

     
    Фото взято з “20 хвилин. Житомир”

    Місцеві журналісти повідомляють про, щонайменше, два таких щита по місту.

    Від такого вчинку стало моторошно навіть колегам Черпіцького по “партійному цеху” ОПЗЖ. Невдовзі на адресу редакції “20 хвилин.Житомир” надійшов лист за підписом народного депутата зазначеної політсили, голови житомирської облорганізації ОПЗЖ Юрія Павленка.

    Від імені партії він попросив вибачення в житомирян і засудив ситуацію, зазначивши, що зміст “цього одіозного зображення” не був попередньо узгоджений з керівництвом партії, “цілковито являючись недостойною самодіяльною ініціативою самого К.Черпіцького”.

    Також в ОПЗЖ пообіцяли надати невдовзі належну оцінку діям депутата облради Костянтина Черпіцького.

    На додачу, журналісти відшукали оригінальне фото нацистів з білборду в онлайн-альбомі Waralbum. Там значиться, що джерело фотографії – сайт www.nationaalarchief.nl. На світлині зображені вояки дивізії СС “Рейх”, які перебігають дорогу на тлі палаючого совєтського села.

     

    Найсвіжіше

    Популярне