П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У РПЦ звинуватили у бідності росіян санкції заходу і чекають що Путін допоможе

    Глава Відділу зовнішньоцерковних зв’язків РПЦ митрополит Іларіон (Алфєєв) звинуватив у бідності населення Росії санкції, введені Заходом, і сподівається, що президент РФ Владімір Путін зверне на це увагу і допоможе бідним.

    Про це Іларіон (Алфєєв) розповів у передачі на федеральному телеканалі РФ “Россія 24”, передає офіційний сайт Московського патріархату.

    «Те, що Росія вже кілька років перебуває під санкціями, не може сприяти зростанню доходів населення. Відповідно, завдання держави полягає в коригуванні цього дисбалансу, щоб життя людей не ставала гірше», – запевнив служитель Московського патріархату.

    На його думку, санкції введені не за агресію Росії відносно України, а «за самостійність у зовнішній політиці» і саме тому росіянам прийшлось «неминуче розплачуватися якимись втратами у внутрішньому становищі».

    За словами Іларіона (Алфєєва), на тлі падіння доходів населення уряд Росії має допомагати малозабезпеченим, пенсіонерам, багатодітним сім’ям: «сподіваюся, – це також відіб’ється і в посланні президента (Путіна, – ред.) до Федеральних Зборів, і в цілому у внутрішній політиці нашої держави».

    Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у РПЦ закликають Путіна висловитися про «зовнішньополітичні загрози».

    Найсвіжіше

    Популярне