Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Російська дезінформація блокує реформи в Україні і має вбивчий ефект – Зеленський

    Президент України Володимир Зеленський заявив, що реформи в Україні проводити складно через російські пропаганду та дезінформацію, а також війну, на яку витрачаються величезні кошти.

    Про це Зеленський заявив в інтерв’ю французькому виданню Le Figaro, переклад якого опублікував Офіс президента, передає Детектор.Медіа.

    «Дезінформація, пропаганда. Це у нас одна зі складних ситуацій. В Україні з’явився Центр протидії дезінформації, йому два тижні. Також я збираюся впродовж найближчого місяця офіційно відкрити наш Центр кібербезпеки. Це дуже важливо, щоб протидіяти дезінформації. Дезінформація сьогодні вбиває все – впливає на курс валют, на інвестклімат – ми розуміємо, як перетягують інвесторів, і через це можуть не відкриватися нові фабрики, заводи, значить, не будуть з’являтися нові робочі місця. Тобто проникнення – це такий новий вид конкуренції. На жаль, це нечесна конкуренція. Але це – сучасні виклики, у яких ми живемо», – зауважив Зеленський.

    За словами Зеленського, в Україні через дії РФ постійно повинні бути напоготові 200-250 тисяч людей, які «живуть війною».

    Найсвіжіше

    Популярне