Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Поліція знайшла вандала, який розмалював пам’ятник Героям-добровольцям у Лисичанську

    У Луганській області правоохоронці встановили чоловіка, який розмалював пам’ятник “Героям-добровольцям” у Лисичанську.

    Про це у Фейсбуці поінформувала начальник Відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай, передає Укрінформ.

    “У результаті комплексного відпрацювання, силами поліції Луганщини, прокуратури та співробітників СБУ, встановлено особу чоловіка, причетного до паплюження меморіалу “Героям-добровольцям”, – поінформувала Погукай.

    Зокрема, правоохоронці встановили, що у понеділок вранці 37-річний житель Лисичанська взяв вдома білу фарбу та пензлик, пішов до Палацу культури, та замалював фарбою первинні написи на пам’ятнику та написав інше слово.

    Слідчі та експерти вилучили речі чоловіка зі слідами фарби та провели додатковий огляд місця події.

    “Задля розшуку правопорушника поліцейські опитали більше як 150 містян, вилучили та переглянули відео з камер зовнішнього спостереження. В результаті кропіткої роботи зібрані беззаперечні докази причетності лисичанина до вчинення вказаного правопорушення”, – зазначила вона.

    За її словами, ще у понеділок мати чоловіка помітила зміни в поведінці сина та звернулася по допомогу до лікарів, і наразі чоловік проходить лікування в психоневрологічному відділенні міста Привілля.

    “Після закінчення лікування слідчими, за процесуального керівництва прокуратури буде прийняте рішення, відповідно до чинного законодавства”, – уточнила Погукай.

    Як повідомлялося, у понеділок до поліції Лисичанська звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що по вул. Червоній, в районі Палацу культури, невідома особа розмалювала меморіал “Героям-добровольцям”.

    Міністерство у справах ветеранів засудило акт наруги над пам’ятником героям-добровольцям у  Лисичанську, що на Луганщині.

    Найсвіжіше

    Популярне