Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Експерт: Діяльність РПЦвУ треба розглядати як терористичну

    Отже, у Львові ввели локдаун. У Києві питання з посиленням карантинних заходів вирішиться протягом наступних кількох днів. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль підтримав ініціативу міських і заявив, що місцева влада сама може вводити додаткові обмеження.

    Про це пише експерт Олександр Коваленко.

    І ось, на тлі чергової ковідної хвилі, що вкриває Україну, і влада робить все можливе, щоб зменшити негативні наслідки пандемії, РПЦвУ скликає всіх своїх вірян на масштабні “хресні ходи”! “Хресні ходи”, які я зараз інакше як маршем смертників назвати не можу!

    Ситуація огидна тим, що РПЦвУ скликає цей марш за надуманими, сфабрикованими причинами, маючи чіткі вказівки з Москви – реалізувати в Україні “чорногорський сценарій” в рамках зриву візиту Вселенського патріарха до Києва. А тому, жодна пандемія не зупинить РПЦвУ на шляху виконання наказів з Москви, а можливо і допоможе – спровокувати коронавірусний колапс в країні, різко підвищивши рівень захворюваності завдяки таким масовим заходам.

    Повторював, повторюю і буду повторювати – РПЦ в Україні не тільки реалізує геополітичні проєкти Росії, але й з 2020 року проводить політику бактеріологічного тероризму в нашій країні, регулярно ініціюючи заходи, що призводять до ризику масового зараження COVID-19. І діяльність РПЦвУ вже давно розглядати саме в рамках діяльності терористичної організації.

    Найсвіжіше

    Популярне