Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Терористична організація “ДНР” оголосила про вихід з перемир’я

    Ватажки терористичної організації “ДНР” дозволили підлеглим бойовикам відкривати “попереджувальний” вогонь по позиціям Збройних Cил України. Як повідомляють “Надзвичайні новини” з посиланням на “ОстроВ”, про це йдеться в “екстреній заяві” російських окупантів.

    Не дивно, що сепаратистські проросійські пропагандисти традиційно звинувачують українську сторону в порушенні режиму припинення вогню і на підставі цих бездоказових заяв, в тому числі тих, що не підтверджені спостерігачами СММ ОБСЄ, самовільно надали собі право першими відкривати вогонь по позиціям українських військових.

    “У зв’язку з відсутністю реакції міжнародних спостерігачів на обстріли населених пунктів, з метою захисту населення від українського терору, підрозділам Народної міліції дано дозвіл на ведення попереджувального вогню на придушення і знищення вогневих точок противника”, – йдеться в “екстреній заяві” ватажків терористів.

    Таким чином, російські окупанти та підконтрольні їм бойовики більше не намагаються прикривати свої обстріли підконтрольних Україні територій.

    Найсвіжіше

    Популярне