Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Питання закінчення війни в Україні перебуває у кабінеті Путіна, – Данілов

    Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що тільки президент Росії Владімір Путін може завершити війну в Україні. За його словами, жодні домовленості не допоможуть вирішити конфлікт.

    Данілов наголосив, що весь світ розуміє, що питання завершення війни в Україні перебуває лише в кабінеті Путіна, передає РБК-Україна.

    “Питання закінчення війни перебуває в кабінеті одної особи – Владіміра Путіна. До того часу, поки ця людина не ухвалить рішення про закінчення війни, яку вони вже 7 років ведуть на території України, ніякі домовленості ні з ким працювати не будуть. Єдина людина, яка може закінчити війну – це Путін. Це знає весь світ”, – заявив він.

    Секретар РНБО додав, що єдиним завданням Кремля є знищення України, але зараз час на боці українців.

    “Ще раз повторюю, питання закінчення війни перебуває тільки в кабінеті Путіна, в його голові. Інших варіантів – немає… Бо у них одне єдине завдання – знищення України. Ми маємо обов’язково виграти війну. І зараз час працює не на РФ, час працює на український народ”, – сказав Данілов.

    Раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Росія почала захоплювати Донбас із 1994 року, розв’язавши там приховану війну і знищивши все українське, зокрема і телебачення.

    Він також впевнений, що місцеві вибори в Україні та їх результати викликали певне розчарування Кремля. Воно й зрозуміло, адже проросійські політичні сили не змогли здійснити повноцінний “реванш” і повернутись розширеним складом в політику на локальному рівні.

    Найсвіжіше

    Популярне