Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Очільницю Мінветеранів Юлію Лапутіну ввели до складу РНБО

    Президент України змінив склад Ради національної безпеки і оборони України (РНБО). Своїм указом глава держави ввів до складу Ради міністра у справах ветеранів Юлію Лапутіну.

    «Ввести до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України Лапутіну Юлію Анатоліївну — міністра у справах ветеранів України», — йдеться в указі №56/2021, повідомляє «Інформаційний спротив».

    Нагадаємо, 18 грудня 2020 року голосами 248 народних депутатів Верховна Рада України ухвалила рішення про призначення міністром у справах ветеранів України генерал-майора Служби безпеки України Юлію Лапутіну.

    Наприкінці січня Юлія Лапутіна повідомила, що готова взяти на поруки ветерана Вікторію Котеленець, позивний “Фортуна”, яка була затримана співробітниками правоохоронних органів України у будівлі Міністерства.

    Міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна переконана, що військові капелани, які разом з українськими воїнами захищали країну на Сході, мають право отримати статус учасника бойових дій і відповідні гарантії та соціальний захист.

    Найсвіжіше

    Популярне