П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Вшанування тих, хто у різні часи боровся і зараз захищає Україну, наш обов’язок – Лапутіна

    Кабінет Міністрів України схвалив розроблений Міністерством ветеранів проєкт Указу Президента України «Про внесення змін до Положення про Державний Протокол та Церемоніал України».

    Документ затверджує церемоніальні заходи з вшанування пам’яті Захисників України, передає АрміяInform з посиланням на пресслужбу міністерства.

    Відтепер державні урочистості за участю іноземних гостей будуть проводитися біля місця або пам’ятника, присвяченого захисникам України.

    Зміни до Положення передбачають церемоніал покладання вінків та квітів Президентом України та першими особами іноземних держав, які перебувають в Україні з офіційним візитом, до місць та пам’ятників, присвячених пам’яті ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності.

    «Сьогодні створюється новітня історія нашої країни. Кожна сторінка якої пишеться захисниками та розповідає про них. Вшанування тих, хто у різні часи боровся і зараз захищає Україну, наш обов’язок», – зазначила міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

    Найсвіжіше

    Популярне