Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Генштаб ЗСУ відповів проросійському політику на цинічну брехню про «злочинців у погонах»

    Збройні Сили України, як ніхто інший, розуміють ціну миру, вже виміряного тисячами життів, і роблять все для його досягнення шляхом перемоги над споконвічним ворогом України — російським агресором. Від солдата до генерала Збройні Сили України, разом із іншими захисниками України, чітко знають про російську війну проти України та спотворене обличчя окупанта, замасковане під різних «їхтамнєтов».

    Цих «безіменних» наші воїни неодноразово відправляли туди, звідки вони непрохано прийшли – за «поребрик», про це йдеться у заяві Генерального штабу Збройних Сил України.

    Збройні Сили України та всі захисники нашої Батьківщини вже сім років поспіль на собі відчувають справжню війну, яка розпочалась з незаконної окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у лютому-березні 2014 року, що зазначено в резолюції Генеральної Асамблеї ООН 68/262 «Територіальна цілісність України».

    Збройні Сили України завжди докладатимуть зусиль, аби діти й родини загиблих воїнів були гідно пошановані, а пам’ять про всіх полеглих захисників не викривлювали, не тьмяніла в Україні та світі.

    Збройні Сили України завжди пам’ятатимуть цинізм, підступність і брехню представників російських збройних формувань та їхніх найманців, грубі порушення ними норм міжнародного гуманітарного права, зокрема під час розстрілів поранених захисників України в ході військових дій у районах Іловайська та Дебальцевого. Також пам’ятатимуть про терор проти цивільних громадян протягом всіх років збройної агресії росії проти України.

    Збройні Сили України завжди будуть вірні присязі Українському Народові й захищатимуть від російського ворога, дотримуючись норм міжнародного та національного законодавства, де чітко зазначено, хто є справжнім агресором.

    Росія прагне будь-якою ціною зняти з себе відповідальність за розв’язання міжнародного збройного конфлікту на Донбасі, поширюючи свої повідомлення через агентів впливу, різного роду апологетів «руського міра», які в ефірі українського телеканалу називають злочинцями Українську армію та всіх, хто носить погони. Особливо цинічно це відбулося напередодні річниці пам’яті полеглих в Донецькому аеропорті захисників України…

    Саме тому всі небайдужі до майбутнього України мають унеможливити виведення навіть з-під найменшої відповідальності за скоєне російських регулярних з’єднань і підрозділів, підпорядкованих Міністерству оборони рф, підрозділів та спеціальних формувань, підпорядкованих іншим силовим відомствам рф, їхніх радників, інструкторів, та регулярних збройних формувань, озброєних банд та груп найманців, створених підпорядкованих, керованих та фінансованих Росією.

    Збройні Сили України закликають не піддаватися керованим провокаціям і гібридним проявам інформаційного впливу ворога, зберігати спокій та об’єднуватися довкола свого Війська.

    Зазначимо, що колишня нардепівка-регіоналка Олена Бондаренко звинуватила ЗСУ в обстрілі мирних жителів на Донбасі, наголошуючи, що армія начебто «використовувалася проти власного народу», а жодного доказу участі збройних сил РФ нібито немає. «Кожен, хто носить погони — це злочинець», — переконана проросійська політична діячка.

    Джерело: Інформаційний спротив

    Найсвіжіше

    Популярне