П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Пропаганда сталінізму: У Москві викрили Stalin Doner, де їжу продають “чекісти”

    У Російській Федерації зафіксовано апогей ностальгії за репресіями, розстрілами, переслідуваннями, доносами та масовим терором. Москва віднині може похвалитись закладом громадського харчування Stalin Doner, пише “mos.d3.ru”.

    Тут “співробітники Наркому внутрішніх справ” (“чекісти”), у вільний від основної роботи час, продають “Сталінський з подвійним м’ясом” та “Беріївський із соусом ткемалі”.

    Фото взято з mos.d3.ru

    Враховуючи те, що НКВС не мало у власному розпорядженні ферм для розплоду свійських тварин, натомість, вдосталь було забезпечене катівнями та концтаборами, то питання походження м’яса у цьому закладі викликає чимало запитань.

    Подейкують, що після прочитання над стравами уривку з конституції СРСР 1937 року, який відомий працівникам Stalin Doner, м’ясо перетворюється на плоть Сталіна, а сік – на кров диктатора. Таким чином, кожен клієнт причащається до “культу особистості Сталіна” і надалі вважається істинним сповідувачем скрєп.

    А тепер серйозно.

    2 квітня 2009 Європейський Парламент ухвалив рішення про вшанування жертв Сталінізму та Нацизму щороку 23 серпня в Європейський день пам’яті жертв Сталінізму та Нацизму. І якщо нам важко уявити, щоб у сучасному Берліні відкрився заклад під назвою Hitler Doner, то Росія на повну продовжує займатись пропагандою сталінізму.

    Найсвіжіше

    Популярне