П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Вітання Архієпископа Нової Юстиніани і всього Кіпру Хризостома

    Архієпископ Чернігівський і Ніжинський Православної церкви України Євстратій (Зоря) оприлюднив привітання Архієпископа Кіпрського Хризостома з нагоди другої річниці Автокефалії Церкви України.

    З нагоди виповнення двох років від дня надання Томосу про Автокефалію Вселенським Патріархатом Церкві України я вітаю її Предстоятеля, Блаженнійшого Митрополита Київського владику Епіфанія і бажаю, щоби Господь допомагав йому бути гідним своєї місії і служити змученій пастві Української Церкви, яка справді багато страждала упродовж багатьох десятиліть. І бажаю, щоби в особі Блаженнійшого владики Епіфанія вона знайшла вмілого очільника, який повів би її до тихого пристановища, щоби під орудою Блаженнійшого вона могла впевнено долати шлях спасіння, з тим, щоби у цій країні кожен день був свідченням Православ’я, тому що така воля Божа.

    Лише у такий спосіб ми зможемо отримати Православ’я об’єднане, Православ’я, яке служитиме християнському народові, у центрі якого буде Христос, і членами цієї гарної Церкви будемо ми, всі православні, у якому куточку світу ми не знаходилися б.

    Многії літа бажаю Блаженнійшому!

    Усього найкращого нехай дарує Бог і Українській Церкві, і йому особисто, але й усьому Православ’ю.

    Найсвіжіше

    Популярне