Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Вітання Архієпископа Афінського і всієї Еллади Єроніма

    Архієпископ Чернігівський і Ніжинський Православної церкви України Євстратій (Зоря) оприлюднив привітання предстоятеля Елладської церкви з нагоди другої річниці заснування Православної церкви України.

    Блаженнійший Митрополите Київський і всієї України, у Христі Богові вельми любий та бажаний брате та співслужителю нашого смирення, владико Епіфаніє, Ваше Блаженство у Господі міцно обіймаємо та щиро й радісно вітаємо.

    Синодальним Листом, який Ви тримаєте у руках, Священний Синод Святійшої Церкви Греції і наше смирення висловлюємо Вам по-братньому піднесені побажання та щирі вітання з нагоди, з Божою поміччю, уже 2-ої річниці від дня Проголошення Автокефальною очолюваної Вами Святійшої Церкви, після нагальних дій Його Божественної Всесвятості Вселенського Патріарха владики Варфоломея та очолюваного ним Святого та Священного Синоду.

    Щиро бажаємо, щоби під розсудливим священноочільництвом Вашого Блаженства, Священна Церква Київська та всієї України випромінювала далеким і близьким (До Ефесян 2:17) незгасиме світло миру та любові одвічного Бога Слова та Спасителя нашого Ісуса Христа, Який задля нас втілився у плоті, слідуючи Апостольському переданню та істинному Православному вченню.

    Разом з тим звертаємо молитви наші до Того, Хто став Немовлям, хоча був Старим, щоби оберігав Ваше Блаженство, членів очолюваного Вами Священного Синоду, благочестивий клір та боголюбивий народ Святійшої Церкви України та дарував їм міцного здоров’я, під Міцним та Святим Покровом Пресвятої Богородиці та усіх святих. Нехай літа усіх вас будуть щасливими.

    За сим, міцним святим цілунком вітаю Ваше вельми любе нам Блаженство. З великою любов’ю у Господі,
    Люблячий у Христі брат

    Афінський Єронім ІІ, Голова

    Афіни, 14 грудня 2020

    Найсвіжіше

    Популярне