П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Українські аніматори створили мультфільм до свята Введення у храм Богородиці

    Українська анімаційна студія Арт-Відео презентує для своїх маленьких глядачів прем’єрну стрічку з циклу «Святкове Намисто» – «Введення у храм Пресвятої Богородиці».
    Про це повідомляє РІСУ.
    У мультфільмі головна героїня спочатку переглядає разом з глядачем з чого все почалось та як Архангел Гавриїл спустився з небес, щоб подарувати парі найочікуванішу донечку — Марію. Після спільного перегляду розказує про те як виховувалась дівчинка Марія, як у неї проходило дитинство і на які жертви вона пішла заради Бога.
    Також мультфільм покаже унікальну церкву, яка знаходиться в місті Дрогобич. «На розписи цієї церкви з’їжджаються подивитись зі всього світу, тут збереглись давні іконостаси, а побудована церква без жодного цвяха на всіх п’яти поверхах».
    Мультфільм, як і дванадцять попередніх серій про найбільші християнські свята, виконаний в стилі класичної анімації. За словами авторів, ця нова анімація у легкій і дотепній формі розповість дітям про велику історію цього свята.

    Традиційно, на кожну серію «Святкового Намиста» запрошує хтось із відомих українців. Цього разу своїм потаємним спомином з глядачами, поділиться народна артистка України, співачка Марія Бурмака.

    Найсвіжіше

    Популярне