Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Натхненний масонами Малофєєв створив нову організацію і поспішив оголосити її "наддержавною"

    22 листопада 2020 року російський православний олігарх Константін Малофєєв відкрив черговий з’їзд спільноти “Двуглавий Орьол”. На з’їзді центральною подією стало оголошення рішення створити нове об’єднання “Царьград”, про що повідомляє однойменний канал.
    Православний олігарх поспішив розповісти про те, що ж спонукало його на цей крок. Виявилось, що Малофєєв отримав натхнення вивчивши досвід, усвідомивши славу і містичність масонських лож.
    “Світовою історією часто керували наддержавні сили. Так, масони, об’єднавшись, утворили США і Французьку Республіку. Ми повинні стати глибинною силою держави, бути помітною для влади. Щоб влада знала, що є сила яка слідкує за тим, що відбувається з країною. Ми – союз російського народу. Сама велика організація, яка зберігає його традиції”, – урочисто проголосив Малофєєв.
    Те, що слава масонських лож спокусила російського православного патріота, щонайменше дивує. Як і самопроголошена наддержавність новоствореного хранителя “русского міра” “Царьграду”.
    Малофєєв на цьому не спинився. Він висловив віру і стійке переконання в тому, що йому та однодумцям вдасться відновити Російську імперію в ХХІ столітті. Для цього, він закликав об’єднати прихильників такого вектору по всьому Євразійському просторі. Це, як не дивно, прозвучало як попередження про нові анексії, збройні агресії та заколоти.
    Православний олігарх видав ще чималу порцію “вєлікорусскіх” ідей, задумів, дивовижних планів і середньовічних лозунгів. Але саме час вивчити, хто ж увійшов до складу однодумців Малофєєва по “Царьграду”.
    Відомо, що “малофєєвськими неомасонами” стали: депутат партії “Справедливая Россия” Олег Нілов, депутат партії “Единая Россия” Ніколай Зємцов, сенатор Євгєній Савченко, політолог Сєргєй Міхєєв, журналіст “Комсомольской правды” Едвард Чєсноков, митрополит Російської православної церкви Кіріл (Покровскій).
    Окремі члени “Царьграду” заслуговують більш детального представлення.
    Званням “царьградівця” відтепер може пишатись колишній генеральний прокурор Росії Юрій Скуратов, який є керуючим директором фонду Marshall Capital (MarCap) вже відомого нам Константіна Малофєєва. Також, в компанії укорінився і редактор каналу “Царьград” професор Московського державного університету Алєксандр Дугін.
    Окрім цього, в організацію вступив Сєргєй Глазьєв, який підозрюваний у вчиненні особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України, миру та міжнародного правопорядку. На початку червня 2014 Сергій Глазьєв запропонував завдати з боку Росії превентивного удару по українській армії – “щоб не дати їй зміцніти”. В 2015 Путін доручив Глазьєву займатися “економічною частиною” агресивно-анексійного проекту “Новоросія”.
    Видання “Религия сегодня” відзначає, що в “Царьграді” опинився і представник мусульманського духовенства, а саме, муфтій Духовного зібрання мусульман Росії Альбир Крганов. Він єдиний з муфтіїв РФ, кого особисто приймав патріарх Кіріл (Гундяєв), і для нього це є прекрасна можливість укріпити свої позиції в середовищі російських консерваторів-імперіалістів.
    Як ця строката компанія збирається оповити себе містичною славою масонських лож, в даний час, не до кінця зрозуміло. Але точно стає зрозуміло, що розгул імперіалістичних настроїв в голові Малофєєва та його однодумців набуває безпрецедентних масштабів. В той же час, кого саме у “Царьграді” збираються коронувати як нового імператора Росії, Путіна чи когось іншого, теж не повідомляється.

    Найсвіжіше

    Популярне