Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Окультистка отримала диплом доктора богослов'я від РПЦвУ

    Спеціалізована вчена рада Луганського богословського університету на честь архістратига Михаїла РПЦвУ під головуванням митрополита Луганського і Алчевського Митрофана (Юрчука), постійного члена Синоду РПЦвУ, з позитивним результатом розглянула на своєму засіданні 29 жовтня дисертаційні дослідження протоєрея Ростислава Простопчука і Ольги Дрігоди на здобуття наукового ступеня доктора богослов’я, повідомляє «Релігія в Україні» з посиланням на сайт університету і Сredo.press.
    Рада дійшла висновку «про повну відповідність представлених дисертацій вимогам, що пред’являються до дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора богослов’я».
    «Вам, як Божим обранцям, випала велика честь — бути покликаними Церквою на особливе служіння, яке вимагає від вас не тільки повної віддачі сил, здібностей і обдарувань, але чистого, цнотливого, богоугодного життя, — йдеться в привітанні професорсько-викладацької корпорації університету новоспеченим докторам. — Молитовно бажаємо Вам, щоб благодать Святого Духа незмінно зміцнювала Вас в нелегких трудах на ниві духовного просвітництва та богословської науки».
    Доктор богослов’я Ольга Дрігода в 2013 році стала магістром окультної організації «Рейкі-Іггдрасиля», про що на сайті організації є офіційна інформація. Ще в 2017 році, як повідомляється в блозі Дрігоди, вона водила хороводи і стрибала через багаття на честь язичницьких богів.
    Про належність нового доктора православної теології до Рейкі в 2018 році свідчать фотографії так званих «інтуїтивних картин», які вона розміщувала у себе в фотоальбомі «ВКонтакте» у цей період.
    Ще в липні нинішнього року доктор богослов’я публікувала в газеті безкоштовних оголошень свій образ з руничним амулетом на шиї в якості «доброї» чаклунки.

    Найсвіжіше

    Популярне