П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Українські діти під прицілом російської пропаганди

    У тому, що російська гібридна війна проти України – це надовго, стало відомо після публікації видання “Надзвичайні новини”, у якому чітко відображені плани Російської Федерації проводити “ідеологічну обробку” дітей в Україні.
    У статті повідомляється, що Державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) заборонив ввезення до нашої країни з Росії трьох дитячих книжок. Причиною такому рішення стала очевидна пропаганда держави-агресора, комуністичного тоталітарного режиму і його символіки у згаданих друкованих виданнях.

    Книжка “Транспорт” із серії “Развіваєм малиша” демонструє маленьким українцям російський танк і комуністичну символіку.

    В книзі для найменших читачів “Копілка бєсценних знаній: Ізобрєтєнія, факти, откритія” описуються перші супутники Землі та освоєння космічного простору за часів СРСР. При цьому, космічні апарати ілюструються з державним прапором РФ, а подана інформація вводить в оману дітей і приписує державі-агресору чужі заслуги.

    Книжка “А почєму нєбо голубоє?” містить змістовний опис російського державного прапора, який, за інтерпретацією авторів, символізує і благородство, і чесність, і мужність, і ще велику кількість чеснот.
    Тож бачимо, як російська пропагандистська машина спрямовує свої зусилля на “ідеологічну обробку” дітей в українських родинах, а це, в свою чергу, підводить до думки, що гібридна війна Росії проти України розрахована і спланована Кремлем не на одне покоління.
    “Надзвичайні новини” нагадують, що починаючи з 2017 року, Держкомтелерадіо видав 29004 дозволи на ввезення видавничої продукції та надав 4162 відмови у видачі дозволів.
    Протистояння російській агресії триває.

    Найсвіжіше

    Популярне