Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    В Одесі очільник РПЦвУ Онуфрій освятив елітну школу екс-регіонала Ківалова

    Очільник РПЦвУ митрополит Онуфрій 9 жовтня прибув на офіційне відкриття приватної школи колишнього регіонала Сергія Ківалова в Одесі, яка отримала назву Міжнародна академічна школа «Одеса».
    Спочатку митрополит Онуфрій разом з одеським митрополитом Агафангелом і митрополитом Антонієм (Паканичем) освятив храм на честь святого апостола Іоанна Богослова, який розташований у школі, повідомляє Релігійна правда з посиланням на сайт РПЦвУ.
    Після того очільник РПЦвУ змінив церковний головний убор на академічну шапочку та виголосив промову для духовенства, юристів і, ймовірно, вчителів школи та гостей заходу, які зібрались у залі. За словами Ківалова, навчання у школі буде коштувати 11 тис. 700 гривень в місяць.
    Як раніше повідомляло видання Думская, приватний навчальний заклад, який постав на території колишньої міжрейсової бази моряків Чорноморського морського пароходства в Одесі, спочатку планувався як церковно-парафіяльна школа РПЦвУ.
    На території навчального закладу будуть функціонувати два православних храми – російського святого – Сергія Радонезького та Іоанна Богослова.
    Раніше ми повідомляли, що на території столичного інституту РПЦвУ почала зводити храм на честь московського святого.

    Найсвіжіше

    Популярне