П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ обговорив проєкт закону про військове капеланство із заступником секретаря РНБО

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся з заступником Секретаря Ради національної безпеки та оборони України генерал-майором Сергієм Кривоносом. На зустрічі також були присутні голова правління ГО «Всеукраїнське об’єднання «Патріот» Ганна Майборода та член робочої групи при Комітеті нацбезпеки, оборони та розвідки Станіслав Бондаренко.
    Предстоятель ПЦУ обговорив із гостями проєкт закону про територіальну оборону України, над яким спільно працювали представники усіх силових відомств і який незабаром має бути подано до Верховної Ради. У цьому контексті співрозмовники торкнулися також проєкту Закону про військове капеланство, повідомляє пресслужба ПЦУ.
    Окрім того, в ході спілкування мова йшла про пандемію коронавірусної  хвороби, національно-патріотичне виховання молодого покоління та «Стіну пам’яті загиблих захисників України», яка розташована на мурах Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.
    Нагадаємо, Митрополит Епіфаній помолився за українські сім’ї, щоб Господь зберіг їх в мирі, любові та благоденстві. Також у РНБО заявили, що релігійні структури – дієвий інструмент російської гібридної війни.

    Фото: ПЦУ

     

    Найсвіжіше

    Популярне