Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Позбавленого сану Сєргія Романова позбавили ще й інформаційного ресурсу

    Помічник схиігумена Сєргія Романова, який відповідав за його зв’язки з пресою, Всєволод Могучєв оголосив про закриття та видалення свого каналу з відеохостингу YouTube.
    Про це повідомляє «Credo Press» з посиланням на «Интерфакс».
    За словами Могучєва, до такого кроку його змусила постанова Роскомнадзору.
    Зазначається, що у Роскомнадзорі вимагають видалити декілька відеороликів. Зокрема, до переліку таких потрапили відеозвернення схиігумена Сєргія Романова про «незаконну вакцинацію та чипізацію», а також, його заклики не брати участь в голосуванні щодо внесення змін до Конституції РФ.
    З подій останніх днів випливає, що Кремль та РПЦ поступово стискають кільце навколо Сєргія Романова. Тиск на позбавленого сану священника збільшується.
    Протягом короткого проміжку часу, митрополит Кіріл (Наконечний) оголосив наміри переоформити право користування будівлями Середньоуральського монастиря на Єкатеринбурзьку єпархію РПЦ, а поліція кваліфікувала напад на знімальну групу телеведучої Ксенії Собчак у Середньоуральському монастирі як «Перешкоджання законній діяльності журналістів».
    І от тепер ще й «удар по каналу», через який Романов «спілкувався з народом». Чи буде головний бунтівник РПЦ Сєргій Романов і його прихильники здатні хоч на якусь адекватну відповідь світській та церковній владі, на разі, не відомо.

    Найсвіжіше

    Популярне