П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Патріарх Варфоломій висловив підтримку Антіохійському патріархату та народу Лівану

    Вселенський патріарх Варфоломій направив лист підтримки патріарху Іоану Х Антіохійському та митрополиту Еліасу Бейрутському.
    Вселенський патріарх, єрархи та духовенство Вселенського Престолу у всіх його єпархіях моляться Господу за упокоєння душ людей, що загинули внаслідок трагедії, і за зміцнення їх близьких людей, які дуже страждають. Водночас вони моляться за зцілення поранених та пошук зниклих безвісти, яким вони бажають міцного здоров’я. Вони також моляться за підтримку та полегшення всіх, хто втратив своє житло, повідомляє orthodoxtimes.
    «Вселенський Престол солідарний з Антіохійським Патріархатом, державою та людьми Лівану, молиться за них і бажає їм подолати, з Божою допомогою, це болісне випробування».
    Зазначається що патріарх Варфоломій надіслав листа підтримки, як тільки йому повідомили про масовий вибух, який стався в Бейрутському порту, в результаті якого загинули десятки людей і тисячі постраждали.
    Нагадаємо, Митрополит Епіфаній висловив співчуття постраждалим від вибуху в Бейруті. Також від вибуху в Бейруті постраждав православний храм Антіохійського патріархату. Раніше ми повідомляли, що Путін хоче відбілити свої злочини надіславши в Бейрут російських лікарів та гумконвої.

    Найсвіжіше

    Популярне