П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Агент «Казбек» та його злочини проти України. Частина 8

    Все, що Портнов (ініціативно чи за завданням Москви) робив проти України, було використано Кремлем на шкоду нашій Державі. Якби Генпрокуратура України та Служба безпеки України виконували свої функції згідно з покладеними на них завданнями та обов’язками, то дії Портнова, про які йдеться в матеріалах наших розслідувань, були б визначені, як «Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України».
    Якби… Але ж, маємо — що маємо.
    А маємо ми подружку Зеленського — Бенедиктову, чоловік якої служить в кіберполіції МВС України і має близькі стосунки зі зрадником Портновим, за що останній подарував йому свого часу шикарну квартиру в Харкові, пише Інформаційний портал Центру «Миротворець».
    А про бухгалтера-рехформатера з 95-го кварталу — взагалі промовчимо.
    Отже, поїхали….
    Коли ж почалося активне листування зрадника Батьківщини і кремлівського агента Казбека Портнова з радником Суркова Борисом Рапопортом? Підкреслюємо — листування, а не контакти, які могли здійснюватися ще раніше й іншими способами.
    Борис Рапопорт дбайливо задокументував в дампі своєї пошти початок їхнього з Казбеком листування — 20.04.2014 року.
    Перший лист від Портнова Рапопорт отримав з поштової скриньки and4112148@yandex.ru. Лист було підписано — АП (тобто Андрій Портнов).
    З цим листом Портнов надіслав кремлівцям свій казуїстично-маніпулятивний аналіз судової системи України та свою думку про люстрацію суддів в Україні. А саме: про недоцільність люстрації суддів в Україні взагалі.
    Тут слід нагадати, що за часів режиму зрадника Януковича, майже всі ключові судові інстанції в Україні були сформовані особисто Портновим.

    myrotvorets.news

    І знову — як цікаво: спочатку Кремль отримує матеріал, який підготував Казбек, а потім 02.07.2014 року цей матеріал оприлюднюють від імені «смотрящей» на хазяйстві Портнова — Марини Парінової. Як бачимо, «хазяї» Казбека дали «добро» на чергову інформаційну спецоперацію.
    myrotvorets.news

    В другому листі, який Портнов надіслав в той же день Рапопорту (20.04.2014р.), він пише:
    Ув. Б.Я., направляю справку для общего кругозора. Начальству справка передавалась. С ув. АП
    Тут навіть коментувати щось зайве. Коли ми прочитали цей лист, то в нас і сумнівів не було в тому, що Портнов начальством називає Суркова. А хто ж в Рапопорта та Казбека начальство? Звісно ж — той самий В.Сурков. Ми перевірили дамп пошти Суркова, який є в нас, і дійсно — знайшли там листи від Портнова (про це йшлося в частині № 2 про наші розслідування злочинів державного зрадника Казбека).
    myrotvorets.news

    Аналітична довідка, яку було вкладено в цей лист Рапопорту, написана 7–8 березня 2014 року. Вона містить маніпулятивний виклад юридичної казуїстики щодо рішень української влади, які були прийняті в період 22–27 лютого 2014 року.
    Портнов прямим текстом підказує Кремлю, які кліше використовувати для дискредитації української влади, яка з самого початку російської агресії проти України взяла на себе відповідальність за долю країни та її громадян, змогла в найкоротші терміни стабілізувати ситуацію й організувати опір збройному нападу росії на Україну.
    Нагадаємо про те, які події вже відбулися на час написання документу — 7–8 березня 2014 року. В цей період в Криму вже висадилися т.зв. «зелені чоловічки» — російські військові без розпізнавальних знаків. Органи державної влади Автономної республіки Крим захоплені. Військові частини ЗС України оточені й заблоковані російськими окупантами та їх посібниками. Повним ходом росія організовує так зване «волевиявлення» кримчан. На час відсилки Рапопорту цього документу — 20 квітня 2014 — російським агресором окуповано Крим, захоплено Слов’янськ (весь світ вже почув характерне для мешканців Санкт-Петербургу «за порєбрік!»), відбуваються інспіровані та профінансовані росією мітинги антимайдану в українських містах.
    Знову звертаємо увагу: Портнов в цей час знаходиться в Москві та повністю усвідомлює і розуміє, що стався збройний напад росії на Україну і відбувається захоплення Криму. І тим не менше, він, знаходячись у змові з ворогом, бере безпосередню участь в злочині росії проти України.
    В перехоплених воєнною розвідкою України телефонних переговорах, які були використані в суді над колишнім начальником Портнова В.Януковичем, радник військового злочинця Путіна Сергій Глаз’єв прямо говорить про те, що Портнов допомагає російському агресору воювати з Україною на юридичному фронті.
    Аналізуючи всі ці наявні в нашому розпорядженні матеріали листування Казбека Портнова з Кремлем, стає очевидним, що Казбек намагається дуже обережно та лагідно використати Кремль в своїх інтересах задля забезпечення собі якихось преференцій та кращої долі в майбутньому. Але кремлівські злочинці виявилися набагато хітрішими і досвідченішими за Казбека. Вони вичавили з нього все, що їм необхідно було тоді, і надалі продовжують його використовувати в якості розхідного матеріалу. Розуміє сьогодні це Портнов чи ні?
    Як би там не було, але ми точно знаємо, що доля майже всіх зрадників однакова — жахлива. Впевнені, що саме така доля і спіткає зрадника Батьківщини Казбека Портнова.
    Далі буде…

    Найсвіжіше

    Популярне