П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Роспропаганда заявляє про «бунт» в ЗСУ та «відмову» українських військових виконувати перемир’я

    «Військовослужбовці 137-го батальйону ЗСУ відмовились припинити щоденні обстріли Донбасу, а коли від них почали вимагати скласти зброю, влаштували перестрілку», – повідомляє «Царьград» Константіна Малофєєва з посиланням на «Донбасс Сегодня».
    Внаслідок стрільби, заявляє «Царьград» один військовослужбовець загинув, троє – поранені.
    Пропагандистський канал стверджує, що українське командування заборонило журналістам оприлюднювати цю інформацію, щоб приховати інцидент.
    Для чого роспропагандистам знадобилось публікувати такі заяви зрозуміло. Виконати будь-яке перемир’я для бойовиків «ДНР/ЛНР» задача непосильна. А приховати свої злочини завжди легше, прикривши їх порожніми звинуваченнями в адресу протилежної сторони.
    Нагадаємо, що згідно інформації видання «Newsua.one», яке посилається на ранкове зведення ООС за 29 липня 2020 року, за минулу добу підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано лише один постріл з підствольного гранатомету, що здійснили збройні формування Російської Федерації поблизу населеного пункту Шуми, постріл був неприцільним і ніс провокативний характер, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Втрат серед українських захисників, внаслідок ворожого пострілу, немає.

    Найсвіжіше

    Популярне