П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Священнику РПЦвУ, який напідпитку протаранив Lexus, суд виніс вирок

    Священник Московського патріархату, який, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння,  на Харківщині влаштував перегони з поліціянтами та протаранив Lexus, рік не сяде за кермо.
    Таке рішення ухвалив суд у Харкові, визнавши священника Московського патріархату Богдана Іванчука винним у втечі з місця дорожньо-транспортної пригоди та порушенні правил дорожнього руху, передає NewsRoom.
    Отцю Богдану зовсім недавно жителі селища Золочів збирали гроші на лікування від цирозу печінки.
    Як зазначається у матеріалі, на перше судове засідання, яке відбулося 11 червня, священнослужитель не з’явився. Наступного разу суд був призначений на 7 липня, а днем пізніше став відомий вердикт. Іванчука не тільки визнали винним, але й зобов’язали виплатити штраф у розмірі 10200 гривень, а також на рік позбавили водійських прав.
    Аварія сталася ще 22 квітня. Священник РПЦвУ на Volkswagen спровокував ДТП за участю Lexus на вулиці Клочківській, після чого зник з місця події.
    Патрульні погналися за машиною, і вже майже за межами міста, в районі Малої Данилівки їм вдалося зупинити транспортний засіб. На першому записі з нагрудних камер патрульних видно, що чоловік нетвердо стоїть на ногах і нерозбірливо вимовляє своє ім’я та дату народження. Від проходження тесту настоятель Вознесенського храму в Золочеві відмовився.

    Найсвіжіше

    Популярне