Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Поліція затримала за кермом п'яного священника РПЦвУ – радника з питань моралі (фото, відео)

    На Хмельниччині поліція затримала за кермом п’яного священника Московського Патріархату Олексія Миканчука.
    Як повідомляє Форпост з посиланнням на Релігія в Україні, затриманий є настоятелем храму Різдва Пресвятої Богородиці (РПЦвУ). Його у неадекватному стані (можливо, алкогольного сп’яніння) затримала поліція коли він перебував за кермом автомобіля. Під час затримання отець Олексій чинив опір правоохоронцям.
    Відео та фото події поширила у Facebook Вікторія Кохановська написавши що «жодний пияка не може бути виправданим». Церква розташована у с. Довжок Кам`янець-Подільського району Хмельницької області.
    З оприлюдненої світлини документа, виявилося, що священник Олексій Миканчук є радником міського голови Кам’янця-Подільського Михайла Сімашкевича з питань духовності та моралі.
    Нагадаємо, раніше у Харкові п’яний священник Української Православної Церкви Московського Патріархату Богдан Іванчук спричинив ДТП та намагався зникнути з місця події.
    Нагадаємо, священики УПЦ (МП) освячують російську зброю в Криму, називаючи її «зброєю правди». Також у окупованому Криму «УПЦ МП» благословляє військових РФ і молиться під російським прапором.

    Найсвіжіше

    Популярне