П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Мер Харкова однією рукою підтримує «побєдобєсіє», а іншою відмовляється підтримати лікарів

    Парадоксальність дій сповідувачів «русского міра» в Україні вже давно перестала дивувати цивілізований світ. Харківський міський голова Генадій Кернес, який не так давно відмовився навіть розглядати на засіданні міської ради питання фінансової підтримки лікарів, які борються з епідемією, усіляко підтримує заходи «побєдобєсія».
    Як раніше повідомляв «Укрінформ», Харківський міський голова під час чергової сесії відмовився виділяти з міського бюджету кошти на доплату лікарям, які борються з COVID-19, бо, за його словами, вони працюють у лікарнях обласного підпорядкування.
    Проте, 2 травня в ефірі телеканалу «Россия-24» митрополит Іларіон (Алфєєв) закликав вірян РПЦ підтримати заходи святкування 75-ї річниці перемоги над нацизмом 9 травня поточного року, і Геннадій Кернес одразу кинувся виконувати заклик Кремля.
    Спершу градоначальник запропонував харків’янам підтримати започатковані в Росії заходи «безсмертний полк на балконах» і «безсмертний полк онлайн», а зараз він активно проводить зустрічі з ветеранами Другої Світової Війни і вручає їм «дорогоцінні» грамоти.
    Пріоритети Геннадій Адольфович розставив однозначно. Окрім очевидного бажання зекономити, на першому місці завжди стоятимуть рознарядки з Кремля, а доля сучасних борців за життя та здоров’я громадян, вочевидь, ніколи не цікавитиме сподвижників «русского міра».

    Найсвіжіше

    Популярне