Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    В Росії вважають, що їхні злочини покриває Богородиця

    У Головному храмі Збройних сил Російської Федерації буде стояти «ікона» Богородиці, яка покриває омофором російських військових, а також тітушок, які тримають плакати «Крим наш». Обрамлення «ікони» виконане у «колорадських» кольорах.
    Що це, як не богохульство? Невже в Росії справді вважають що Пресвята Богородиця буде покривати злочини російської армії ? Невже в Росії Вважають богоугодною справою анексію Криму, вбивства на сході України та інші міжнародні злочини які вчинила Російська Федерація на чолі із Путіним?
    Звісно Богородиця не може прикривати злочинців і відвертих вбивць. Не інакше як богохульство цю «ікону» назвати не можна, бо ставити в ікону злочинця Путіна, Шойгу та армію РФ це вже верх цинізму.
    Протодиякон РПЦ Андрей Кураєв з цього приводу висловився так: «Але ж відвідувачам цього капища будуть ці байки впарювати як правду, і з часом це стане “каноном”. Власне так само, через століття, придумали і казку про Сергія Радонезького, який нібито благословив військо Дмитра Донського на Куликовську битву (і московсько-візантійські ієрархи, до цього більш ніж лояльні до ординських ханів, стали писати самі з себе ікону “визволительки”)».
    Як ми вже писали, в храмі також висітиме портрет діда Путіна, а також Сталіна. Також сумуючи за радянським минулим і атеїзмом в Головному військовому храмі РФ вже є вітражі із комуністичною символікою.
    На «іконі» також зображені російські військові 144 стрілкового полку 49 гвардійської артилерійської дивізії із американськими медалями та які носять трофейну німецьку каску. За словами ветерана цієї дивізії В.В. Войцеховича, в перші дні після Перемоги керівництво полку вирішило провести огляд. А так як на всіх російських військових радянських касок не вистачало, бо їх просто повикидали раніше, тому що на фронті вони майже не використовувались, тому керівництво полку наказало одягнути німецькі каски.

    Російські військові у німецьких касках.
    Російські військові у німецьких касках.

    Найсвіжіше

    Популярне