Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    На Одещині священик Московського патріархату вчинив самогубство через «гулящу» жінку

    Молодий священник РПЦвУ, який служив у селі Каракурт Болградського району Одеської області, покінчив життя самогубством. Його знайшли повішеним.

    Про це повідомила Релігійна правда з посиланням на місцевих жителів, які побажали не розкривати свої імена.

    “Дуже здивувалась, як можна так. Той, хто дає поради, як нам жити, зробив таке”, – зауважила одна із жительок Болградського району.

    За даними місцевих, отець Ярослав, якому було до 30 років, повісився через те, що його дружина підтримувала інтимні стосунки зі школярем, учнем 11-го класу. Про це у селі не говорив тільки ледачий, тож, можливо, чутки про матушку погіршили і так нелегкий душевний стан священника.

    Трагедія сталася у січні. Тіло священника виявила у його будинку поліція, яка прибула за викликом сусідів.

    Водночас дружина священника зникла з села разом із грошима, які збирали на храм. За деякими даними, матушка нібито втекла до Києва, де служить священником її брат.

    Цю версію спочатку підтверджували джерела з Одеської єпрархії, однак, пізніше там почали говорити, що самогубства не було, а священника насправді вбили.

    Так чи інакше отця Ярослава поховали без відспівування і навіть не в підряснику – як мирянина. Нікого з місцевого духовенства РПЦвУ на похороні не було.

    Найсвіжіше

    Популярне