Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Філарет привітав Епіфанія з річницею інтронізації

    Сьогодні почесний патріарх Філарет привітав блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія з річницею інтронізації на предстоятельство Православної Церкви України.
    Відповідне вітання було опубліковане на офіційному сайті УПЦ КП.
    “Дорогий Владико! Від імені Української Православної Церкви Київського Патріархату та від себе особисто вітаю Вас з Днем народження та першою річницею Вашої інтронізації! Вітаючи Вас, бажаю мудрості у звершенні важкого і відповідального служіння. Багато ззовні в ньому бачать почесті, але насправді це – важкий тягар. Не забувайте про це. Бажаю Вам йти шляхом правди і достойно звершувати покладені на Вас обов’язки та жертовно служити Церкві та українському народу. Молитовно прошу Всемилостивого Бога, щоб Він укріпив Ваші душевні та тілесні сили та дарував Свою допомогу у подальшому звершенні архіпастирського служіння. З любов’ю у Христі, Філарет Патріарх Київський і всієї Руси-України”, – йдеться у привітанні.
    Нагадаємо сьогодні митрополит Епіфаній святкує річницю інтронізації. На прес-конференції він сказав: “Ми всі різні, але об’єднані єдиним тілом Церкви Христової”.

    Найсвіжіше

    Популярне