Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Держсекретар США відвідав Головний військовий шпиталь і храм ПЦУ при ньому

    31 січня Державний секретар Сполучених Штатів Америки Майкл Р. Помпео відвідав храм Покрови Пресвятої Богородиці при Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» Міністерства оборони України.
    Про це пише офіційний сайт ПЦУ.
    Настоятель храму військовий капелан протоєрей Олег Скнар розповів, що за п‘ять років війни через Київський госпіталь пройшло понад 43 тисячі травмованих і поранених на Сході України захисників Батьківщини та висловив надію, що візит державного секретаря США приверне увагу суспільства до того, що війна триває і до шпиталів продовжують надходити «борти».
    Майкл Помпео відвідав палати клініки травматології, де підтримав бійців які проходять лікування та побажав їм швидкого одужання. Його супроводжували голова департаменту військово-медичного управління генерал-майор Ігор Хоменко, начальник Київського шпиталю генерал-майор Анатолій Казмирчук, полковник Олександр Лашин і полковник Геннадій Перов.
    Наприкінці візиту Майкл Помпео висловив протоєрею Олегу Скнарю подяку за гостинність та можливість ближче познайомитися з православною традицією.

    Найсвіжіше

    Популярне