П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У “православній” Росії запросили шамана для виклику снігопаду на курорт Сочі

    З метою «здійснення обряду виклику снігопадів» офіційне керівництво російського олімпійського курорту Красная Поляна в Сочі викликало «одного з найсильніших шаманів Сибіру» Іргашева.

    Про це повідомляє сайт «Привет Сочи» .

    Шаман знаходився в горах з 11 січня, а 15 січня він запросив відпочиваючих взяти участь в обряді. Це все відбувається у Росії – країні яку Путін і Кіріл вважає православною. До слова, на свято Різдва Христового всього 2% громадян Росії відвідали богослужіння у храмах РПЦ.

    Під час своїх гадань Іргашев звертається до духів лісу, води і вогню. На думку шамана, «найголовніше – здійснювати обряд від щирого серця і приготувати частування для духів».

    Як стверджує сайт, гості курорту Красная Поляна «із задоволенням взяли участь у ритуалі і через вогонь погодували духів хлібом, м’ясом і солодощами, а деякі туристи, скориставшись можливістю, попросили снігу і для своїх міст».

    Виправдовуючи свої дії, курорт Красная Поляна послався на малосніжний початок зимового періоду. На даний момент катання відкрито тільки на трасах центрального сектора і в гірських долинах Цирк-2 і Цирк-3. Траси Східного сектора як і раніше чекають снігопадів, які за поточний зимовий сезон пройшли всього двічі і не принесли достатньої кількості снігу для відкриття трас в даному секторі.

    Найсвіжіше

    Популярне