П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Окупанти на Донбасі заборонили пропагандистам з Росії відвідувати лінію зіткнення

    Під заборону, в тому числі, потрапив і одіозний пропагандист Алєксандр Сладков, який повідомив про «кричущу ситуацію» в своєму Телеграм-каналі. Як стало відомо, рішення ухвалювали на «вищих рівнях» в Донецьку. Те, що відбулося Сладков назвав: «узурпацією інформаційного простору».

    Сладков обурений тим, що в «ДНР» охоче запрошували пропагандистів РФ раніше на передову і брали їх всюди. Але з моменту настання відносного «перемир’я», журналістів РФ, як висловився Сладков, «викинули з інформаційного простору» окупованого Донбасу.

    За його словами, офіційна причина рішення окупаційної «влади», що пропагандистів «можуть вбити». Але сам Сладков вважає, що, скоріше за все, «владі ДНР» є що приховувати.

    «Ну, і, якщо не пускають, — давайте версії: настрої в окопах не ті, що хотіли б у штабі? Або ми перемир’я порушуємо потихеньку? Стріляємо з танків з приладом безшумної стрільби? Щось секретне з’явилося, якісь порушення, якісь неприємні для народу речі, про які народ не повинен знати?», — припускає Сладков.

    Найсвіжіше

    Популярне