Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Вінничани хочуть започаткувати День Української Хустки. Приєднуйтесь до флешмобу

    У суботу, 7 грудня 2019 року, відзначатимуть Всесвітній день Української Хустки. Вінничани запрошують приєднатися до флешмобу «Зроби фото з хусткою».

    Вінничани ініціюють відзначення «Всесвітнього дня Української Хустки». З ініціативою щодо впровадження та щорічного відзначення «Всесвітнього дня Української Хустки» виступили депутатки різних рівнів Вінниччини, а також народні обраниці, артистки театру і кіно, викладачки ВНЗ, представниці Клубу Успішних Жінок України, повідомляє «20 хвилин. Вінниця».

    Захід покликаний об’єднати жінок різного віку, національностей та соціального статусу у флешмобі «Зроби фото з хусткою», фінал якого заплановано на 7 грудня, коли учасниці презентуватимуть свої світлини.

    «Запровадження Всесвітнього Дня Української Хустки на державному рівні викликано тим, що споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Тож започаткування свята Української Хустки сприятиме збереженню та відродженню українських традицій», — повідомляють у Вінницькій ОДА.

    Найсвіжіше

    Популярне